Sunday, July 23, 2006

Pulau Kapas...Alhamdulillah















Alhamdulillah, akhirnya plan nak buat reunion kat Pulau Kapas terlaksana juga, syukur kepada Allah kerana memudahkan segala urusan...

Setelah hampir 2 tahun mengidamkan reunion ni, akhirnya berjaya juga diadakan, happening jugakla reunion ni, nak kate reunion tak le sgt, maybe Majlis Suka Ria, hahaha~~~

Terima kasih kepada semua rakan2 yang banyak membantu, yang banyak bagi sokongan untuk menjayakan reunion nih...

Aktiviti-aktiviti yang dirancang mostly berjaya diadakan dan aku memang sgt enjoy bercuti kat Pulau Kapas ni ngan korang sume...

Secara kronologi nye nak cite pasal reunion nih memang panjang lebar, insyaAllah aku akan post tetiap hari, mengenai hari-hari di Pulau Kapas... Ternyata reunion ni memang sangat bermakna dan meninggalkan kesan yang sgt mendalam... Meninggalkan rasa kerinduan dalam diri kitorang sume...tul x?

Esok aku start post untuk aktiviti First Day at Pulau Kapas...

bye.. salam :p

2 Comments:

Blogger adibahabdullah said...

assalamualaikum.
Smangat 'Pulau Kapas' nampaknye shbt ku yg seorang nih.

Memang sesuatu pengalaman yang meninggalkan bekas yang dalam tu, kalau boleh kita tak nak lupa. Nak ulang-ulang balik, sbb tiap2 kali ulang, saki-baki kemanisan akan kembali terasa. Dan bila ditulis, kenangan itu diberi rupa yang lebih konkrit daripada apungan dalam ingatan saje. Lagi best dan senang bila nak 'dipanggil' semula. Bila baca boleh senyum sorang-sorang, dan boleh ajak orang lain senyum sama-sama.

rasenye menarik gak ek, buat 'catatan perjalanan' mcm ni. pengalaman yg lepas-lepas mcm sayang jer nk dibiarkan begitu saje. kalau tulis ade gak 'bahan sejarah' .. dokumentasi sebuah zaman yang dipaparkan sebagaimana kita melaluinya, didefinisikan oleh persepsi kita.

salam mesra, meowwww...

Sunday, July 23, 2006 6:11:00 PM  
Blogger hirumi_kun said...

salaam..
ur trip to pulau kapas sounds interesting :p

Monday, July 24, 2006 1:59:00 AM  

Post a Comment

<< Home